Snoeien in Delft

Als u wilt dat uw tuin er het hele jaar netjes en onderhouden uitziet is het van belang dat u uw bloemen, planten en heggen regelmatig snoeit. Hiermee voorkomt u dat uw tuin overwoekerd raakt, maar beschermd u ze ook tegen bijvoorbeeld strenge vorst of extreme droogte.

Houdt wel rekening met de periode waarin u gaat snoeien, voor elke bloem of plant zijn er andere voorschriften. Zo kan de ene plant beter in de winter gesnoeid worden en de ander juist weer in het voorjaar. Onze hoveniers kunnen u hier natuurlijk veel meer over vertellen.

Besteed snoeiwerkzaamheden uit

Heeft u zelf geen tijd om snoeiwerkzaamheden uit te voeren? Of heeft u geen groene vingers? Besteed snoeiwerkzaamheden dan uit aan een ervaren hovenier. Wij komen graag bij u in Delft langs om uw planten en bloemen te snoeien. Maar ook als u een groene heg heeft en deze wilt laten snoeien helpen wij u graag.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Of heeft u een dringende snoeiklus? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u altijd een goede oplossing en zorgen ervoor dat uw bloemen, planten en heggen op de juiste manier gesnoeid worden.