Direct een hovenier nodig in Delft?Bel 085 106 1421Of vul het formulier in

Werkzaam in Delft, hoofdvestiging Amstelveen

Schutting plaatsen Delft

Geef uw tuin de laatste finishing touch met een tuinafscheiding. Bij JC Hoveniers krijgt u kwalitatief hoogstaande schuttingen en tuinafscheidingen voor een voordelige prijs. Het gehele proces, van ontwerp tot deskundige plaatsing, mag u rekenen op onze assistentie.

Bij ons draait het om uw wensen en daarom gaan we graag met u in gesprek om te zien hoe we een schutting kunnen realiseren die aan al uw eisen voldoet. Neem contact met ons op via 085 106 1421. Bent u benieuwd wat uw schutting gaat kosten, vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. Waarom een schutting laten plaatsen door JC Hoveniers in Delft en omstreken?

Het plaatsen van een schutting

Waarom JC Hoveniers uw eerste keuze moet zijn voor een schutting in Delft en omgeving?

 • Wij zorgen ervoor dat uw schutting precies waterpas staat, in beide richtingen
 • Betonversteviging voor palen is beschikbaar
 • Kies uit ons ruime assortiment dat volledig tegemoetkomt aan uw wensen
 • Een bijpassende poort is altijd mogelijk
 • De beste kwaliteit in Delft en omgeving

Houten schutting laten plaatsen Delft

Zoekt u naar een erkend bedrijf dat voor een vriendelijke prijs een houten schutting kan zetten in Delft en omgeving? Bij JC Hoveniers bent u aan het goede adres voor uw nieuwe schutting! Bij ons staat een snelle service en een hoge kwaliteit hoog in het vaandel.

Onze deskundigen houden rekening met de bodemkwaliteit bij het plaatsen van schuttingen in Delft. Hoe steviger de basis, hoe duurzamer uw schutting is en hoe langer u plezier zult hebben van uw tuin. Onze specialiteit is het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aantrekkelijke uitstraling van de schuttingen. Bovendien bieden wij bij JC Hoveniers een op maat gemaakte ontwerpservice, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om schuttingen te realiseren die perfect passen bij hun stijl en de kenmerken van hun tuin.

Wat maakt een houten schutting de beste keuze voor uw tuin? Met de verschillende mogelijkheden van houten schuttingen bij JC Hoveniers is er altijd een schutting die past bij wat u zoekt. Wat voor schutting u ook selecteert, de diversiteit aan tuinafscheidingen van JC Hoveniers sluit perfect aan bij uw smaak!

Voordelen van houten schuttingen

De voordelen van een houten schutting maken het tot een populaire keuze voor tuinafscheidingen. Bekijk de redenen waarom een houten schutting in Delft wordt aanbevolen:

 • Geluidsisolatie:
  Hout biedt van nature geluiddempende functies, wat betekent dat een houten schutting kan helpen om geluidshinder van buitenaf te verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn gemakkelijk aan te passen en op maat te maken volgens uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen tevens in diverse kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Een houten schutting kan een kosten-efficiënte keuze zijn in vergelijking met andere materialen zoals metaal of vinyl, vooral wanneer lokale of minder dure houtsoorten worden gebruikt.

Populaire houten schuttingen in Delft

Het vinden van de juiste houten schutting kan een uitdaging zijn door het brede aanbod aan houtsoorten met elk hun unieke kenmerken en voordelen. Bij JC Hoveniers bent u aan het juiste adres voor deskundig advies bij het uitzoeken van een schutting. In Delft en omgeving zien we vaak een aantal schuttingen die bij ons vaak geplaatst worden:

Vuren schutting

Bij het vervaardigen van schuttingen is vurenhout een geliefde keuze gezien de populariteit en veelzijdigheid van deze houtsoort. Dankzij de buigzame eigenschappen van vuren is het gemakkelijk te bewerken, wat het een uitstekende keuze maakt voor het maken van op maat gemaakte houten schuttingen. Een natuurlijke uitstraling aan uw tuin wordt gecreëerd door de diverse nerven en noesten.

Grenen schutting

In vergelijking met een vuren schutting, heeft een grenen schutting zijn eigen speciale eigenschappen. De noesten en diepe tint maken het hout natuurlijk en ontspannen. Zo geven de grenen schuttingen en palen de tuin een natuurlijke uitstraling en zorgen ze voor een relaxte sfeer.

Nobifix schutting

Momenteel genieten Nobifix schuttingen veel populariteit. Afkomstig van Europees naaldhout en met zorg behandeld, hebben Nobifix schuttingen een gegarandeerde levensduur van minstens 25 jaar. Wat zo prettig is aan een Nobifix schutting, is dat deze onderhoudsvrij is, op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd en ook nog eens voordeliger is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Het gele en roodachtige hout dat gebruikt wordt voor een Douglas schutting, wordt gewonnen uit de Douglasspar. Met deze kleurcombinatie is een warme en gezellige sfeer gegarandeerd in de tuin. Met de superieure eigenschappen zal een Douglas schutting zonder problemen 10 tot 15 jaar lang standhouden.

JC Hoveniers plaatst schuttingen in Delft en omgeving

Op zoek naar een professionele schutting in Delft? Heeft u behoefte aan een nieuwe schutting in Delft? Kies dan voor de kwaliteit van JC Hoveniers voor de perfecte afwerking. Consulteer één van onze collega's voor deskundig advies 085 106 1421 of vraag om een offerte.

Door onze ervaren hoveniers, vakmanschap en passie voor het vak, hebben we al menig bewoner in Delft en omstreken verheugd met schuttingen van uitstekende kwaliteit. Wij staan klaar om u te helpen bij het transformeren van uw buitenruimte met een schutting die perfect aansluit bij uw wensen! Wij staan klaar om uw buitenruimte te transformeren met een schitterende, op maat gemaakte schutting die volledig aansluit op uw wensen en noden.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Ontdek de informatie over veel voorkomende vragen met betrekking tot het plaatsen van schuttingen, zodat u uw tuinproject goed kunt voorbereiden. Vergroot uw kennis over de cruciale fasen, benodigde materialen en kosten van schuttinginstallaties door onze veelgestelde vragen door te nemen. Krijg helderheid over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te raadplegen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt beginnen.

Wat komt er bij kijken om een schutting te laten zetten?

De prijs voor het plaatsen van een schutting wordt beïnvloed door diverse aspecten, zoals het soort materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de complexiteit van de installatie. Een goede tip is om een kostenschatting te vragen bij een tuinspecialist, zodat je inzicht krijgt in de potentiële kosten voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn hekwerk plaatsen?

Om uw tuinafscheiding te realiseren, kunt u een keuze maken uit hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven, die deskundig zijn in zowel installatie als materiaalkeuze. Het is van essentieel belang om hun knowhow en eerder uitgevoerde klussen te onderzoeken voor het beste resultaat in uw tuin.

Hoe hoog mag schutting op eigen grond?

Als je van plan bent om een schutting, muur of hek te plaatsen naast of achter je huis, mag deze maximaal 2 meter hoog zijn. Als het om de voorkant van je huis gaat, is de maximale hoogte 1 meter. Gewoonlijk is er geen specifieke beperking voor de maximale hoogte van bomen en heggen.

Kan ik zomaar een hek bouwen zonder toestemming van mijn buren?

In theorie is het mogelijk om een schutting te plaatsen zonder toestemming van uw buren, mits deze op uw eigen terrein staat en de maximale hoogte niet overschrijdt. Het blijft echter verstandig om een open gesprek te voeren met uw buren wanneer u een hek wilt plaatsen, om zo problemen te voorkomen.


Over ons

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1421

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over JC Hoveniers

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde liefde voor groen, bieden we deskundig advies, op maat gemaakte ontwerpen en zorgvuldig onderhoud om uw tuin om te toveren tot een oase van natuurlijke pracht. Van het eerste consult tot de laatste aanraking, kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met JC Hoveniers en laat uw buitenruimte stralen als nooit tevoren.


Logo van VCA
VCA