0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Delft

Tuinonderhoud in Delft

Heeft u een prachtige tuin door ons laten aanleggen, maar komt u niet aan het onderhoud toe? Of merkt u dat u uw tuin laat verwaarlozen en zoekt u een specialist voor het onderhoud? De hoveniers van hovenier Delft bieden u uitkomst. Of u nu geen kennis, tijd of zin heeft; wij nemen het onderhoud van uw tuin graag voor u uit handen.

Afsluiten van een contract

Wij willen ons graag onderscheiden van andere hoveniersbedrijven en bieden u daarom de mogelijkheid om een onderhoudscontract op maat af te sluiten. U bepaalt zelf welk onderhoud uitgevoerd wordt, wie het onderhoud gaat uitvoeren en hoe vaak het tuinonderhoud gaat plaatsvinden. Wilt u alleen de belangrijkste snoeiwerkzaamheden laten uitvoeren? Zoekt u iemand die uw tuin ook kan schoffelen, uitharken en bemesten? Of bent u juist op zoek naar een seizoensonderhoud? Waar u ook voor kiest, wij streven ernaar om uw tuin er het hele jaar door prachtig uit te laten zien.

Bent u benieuwd of wij ook uw tuin kunnen voorzien van het juiste onderhoud? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u in Delft langs om uw tuin te inspecteren en vertellen u graag welk onderhoud uw tuin nodig heeft.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606