Tuinonderhoud in Delft

Heeft u een prachtige tuin door ons laten aanleggen, maar komt u niet aan het onderhoud toe? Of merkt u dat u uw tuin laat verwaarlozen en zoekt u een specialist voor het onderhoud? De hoveniers van Hoveniersbedrijf De Tuin bieden u uitkomst. Of u nu geen kennis, tijd of zin heeft; wij nemen het onderhoud van uw tuin graag voor u uit handen.

Afsluiten van een contract

Wij willen ons graag onderscheiden van andere hoveniersbedrijven en bieden u daarom de mogelijkheid om een onderhoudscontract op maat af te sluiten. U bepaalt zelf welk onderhoud uitgevoerd wordt, wie het onderhoud gaat uitvoeren en hoe vaak het tuinonderhoud gaat plaatsvinden. Wilt u alleen de belangrijkste snoeiwerkzaamheden laten uitvoeren? Zoekt u iemand die uw tuin ook kan schoffelen, uitharken en bemesten? Of bent u juist op zoek naar een seizoensonderhoud? Waar u ook voor kiest, wij streven ernaar om uw tuin er het hele jaar door prachtig uit te laten zien.

Bent u benieuwd of wij ook uw tuin kunnen voorzien van het juiste onderhoud? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u in Delft langs om uw tuin te inspecteren en vertellen u graag welk onderhoud uw tuin nodig heeft.