015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Tuinonderhoud in Delft

Heeft u een prachtige tuin door ons laten aanleggen, maar komt u niet aan het onderhoud toe? Of merkt u dat u uw tuin laat verwaarlozen en zoekt u een specialist voor het onderhoud? De hoveniers van hovenier Delft bieden u uitkomst. Of u nu geen kennis, tijd of zin heeft; wij nemen het onderhoud van uw tuin graag voor u uit handen.

Afsluiten van een contract

Wij willen ons graag onderscheiden van andere hoveniersbedrijven en bieden u daarom de mogelijkheid om een onderhoudscontract op maat af te sluiten. U bepaalt zelf welk onderhoud uitgevoerd wordt, wie het onderhoud gaat uitvoeren en hoe vaak het tuinonderhoud gaat plaatsvinden. Wilt u alleen de belangrijkste snoeiwerkzaamheden laten uitvoeren? Zoekt u iemand die uw tuin ook kan schoffelen, uitharken en bemesten? Of bent u juist op zoek naar een seizoensonderhoud? Waar u ook voor kiest, wij streven ernaar om uw tuin er het hele jaar door prachtig uit te laten zien.

Bent u benieuwd of wij ook uw tuin kunnen voorzien van het juiste onderhoud? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u in Delft langs om uw tuin te inspecteren en vertellen u graag welk onderhoud uw tuin nodig heeft.

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hovenier Delft?

 • Jarenlange ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Klantgerichte service

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging