015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Tuinaanleg Delft

Bij tuinaanleg Delft komt meer kijken dan u in eerste instantie misschien zult denken. Er moet eerst een tuinontwerp gemaakt worden en als er vergunningen nodig zijn moeten deze aangevraagd worden. Zodra het ontwerp gemaakt is en de randzaken geregeld zijn kan er gestart worden met de aanleg van uw nieuwe tuin. Van het aanschaffen van de materialen tot het afvoeren van het afval; onze hoveniers houden zich aan de gemaakte afspraken en regelen alles van begin tot eind voor u.

Tuinaanleg Delft werkzaamheden

Als hoveniersbedrijf zijn wij zeer veelzijdig en bieden wij u een totaalpakket als het gaat om tuinaanleg Delft. U schakelt ons onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

Nadat wij uw tuin hebben aangelegd lopen we samen met u alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn bij langs. Ook vertellen we u meer over het onderhoud. Welke beplanting heeft extra verzorging nodig? Hoe kunt u uw gazon het beste verzorgen? Onze hoveniers hebben het passende antwoord en kunnen indien u dat wenst zelfs het onderhoud van uw tuin verzorgen. Ten slotte ontvangt u van ons een opleverdocument, dit document geeft u een half jaar garantie op de door ons aangebrachte beplanting.

Tuinaanleg Delft tuinrenovatie

Bovenstaande werkzaamheden kunnen we ook altijd deels voor u uitvoeren. We spreken dan van een tuinrenovatie. Door enkele aanpassingen te doen in uw tuin zonder dat deze compleet opnieuw wordt aangelegd kunt u toch het gevoel krijgen van een nieuwe tuin. Zo kunnen we paden in uw tuin aanleggen, de schutting vervangen, bloembakken aanleggen of het gazon of terras vervangen. Dit scheelt u ook weer in de kosten. Benieuwd naar wat wij met uw tuin kunnen doen? Neem dan contact op voor tuinaanleg Delft tuinrenovatie via 015 - 799 90 11.

Tuinaanleg Delft inschakelen

Een hovenier voor tuinaanleg Delft inschakelen? Neem dan contact op met De vakman. Sinds 1983 zijn wij werkzaam in het vak en hebben reeds vele klussen naar grote tevredenheid uitgevoerd. Dit komt doordat wij garant staan voor vakmanschap, de klant centraal zetten en respect hebben voor het milieu. Zo zijn al onze hoveniers gediplomeerd en ervaren en werken zij met hart voor hun werk. Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo geniet niet alleen u van uw nieuwe tuin, maar zorgen wij ervoor dat u met uw nieuwe stukje groen ander groen geen schade toebrengt. Verder staat de klant bij ons centraal. Door open communicatie en heldere afspraken weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer wij klaar zijn met het aanleggen van uw tuin. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Vul dan ons contactformulier in of plan een afspraak in door te bellen naar 015 - 799 90 11

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hovenier Delft?

 • Jarenlange ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Klantgerichte service

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging