085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Delft

Tuinaanleg Delft

Bij tuinaanleg Delft komt meer kijken dan u in eerste instantie misschien zult denken. Er moet eerst een tuinontwerp gemaakt worden en als er vergunningen nodig zijn moeten deze aangevraagd worden. Zodra het ontwerp gemaakt is en de randzaken geregeld zijn kan er gestart worden met de aanleg van uw nieuwe tuin. Van het aanschaffen van de materialen tot het afvoeren van het afval; onze hoveniers houden zich aan de gemaakte afspraken en regelen alles van begin tot eind voor u.

Tuinaanleg Delft werkzaamheden

Als hoveniersbedrijf zijn wij zeer veelzijdig en bieden wij u een totaalpakket als het gaat om tuinaanleg Delft. U schakelt ons onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

Nadat wij uw tuin hebben aangelegd lopen we samen met u alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn bij langs. Ook vertellen we u meer over het onderhoud. Welke beplanting heeft extra verzorging nodig? Hoe kunt u uw gazon het beste verzorgen? Onze hoveniers hebben het passende antwoord en kunnen indien u dat wenst zelfs het onderhoud van uw tuin verzorgen. Ten slotte ontvangt u van ons een opleverdocument, dit document geeft u een half jaar garantie op de door ons aangebrachte beplanting.

Tuinaanleg Delft tuinrenovatie

Bovenstaande werkzaamheden kunnen we ook altijd deels voor u uitvoeren. We spreken dan van een tuinrenovatie. Door enkele aanpassingen te doen in uw tuin zonder dat deze compleet opnieuw wordt aangelegd kunt u toch het gevoel krijgen van een nieuwe tuin. Zo kunnen we paden in uw tuin aanleggen, de schutting vervangen, bloembakken aanleggen of het gazon of terras vervangen. Dit scheelt u ook weer in de kosten. Benieuwd naar wat wij met uw tuin kunnen doen? Neem dan contact op voor tuinaanleg Delft tuinrenovatie via 085 - 106 1600.

Tuinaanleg Delft inschakelen

Een hovenier voor tuinaanleg Delft inschakelen? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional. Sinds 1983 zijn wij werkzaam in het vak en hebben reeds vele klussen naar grote tevredenheid uitgevoerd. Dit komt doordat wij garant staan voor vakmanschap, de klant centraal zetten en respect hebben voor het milieu. Zo zijn al onze hoveniers gediplomeerd en ervaren en werken zij met hart voor hun werk. Daarnaast maken wij zo veel mogelijk gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo geniet niet alleen u van uw nieuwe tuin, maar zorgen wij ervoor dat u met uw nieuwe stukje groen ander groen geen schade toebrengt. Verder staat de klant bij ons centraal. Door open communicatie en heldere afspraken weet u altijd waar u aan toe bent en wanneer wij klaar zijn met het aanleggen van uw tuin. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Vul dan ons contactformulier in of plan een afspraak in door te bellen naar 085 - 106 1600

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606