Tuinaanleg in Delft

Bij de aanleg van een tuin komt meer kijken dan u in eerste instantie misschien zult denken. Er moet eerst een tuinontwerp gemaakt worden en als er vergunningen nodig zijn moeten deze aangevraagd worden. Zodra het ontwerp gemaakt is en de randzaken geregeld zijn kan er gestart worden met de aanleg van uw nieuwe tuin. Van het aanschaffen van de materialen tot het afvoeren van het afval; onze hoveniers houden zich aan de gemaakte afspraken en regelen alles van begin tot eind voor u.

Onze werkzaamheden

Als hoveniersbedrijf zijn wij zeer veelzijdig en bieden wij u een totaalpakket als het gaat om tuinaanleg. U schakelt ons onder andere in voor de aanleg van:

  • bestrating;
  • terrassen;
  • erfafscheidingen;

Nadat wij uw tuin hebben aangelegd lopen we samen met u alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn bij langs. Ook vertellen we u meer over het onderhoud. Welke beplanting heeft extra verzorging nodig? Hoe kunt u uw gazon het beste verzorgen? Onze hoveniers hebben het passende antwoord en kunnen indien u dat wenst zelfs het onderhoud van uw tuin verzorgen. Ten slotte ontvangt u van ons een opleverdocument, dit document geeft u een half jaar garantie op de door ons aangebrachte beplanting.