015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Tuinaanleg in Delft

Bij de aanleg van een tuin komt meer kijken dan u in eerste instantie misschien zult denken. Er moet eerst een tuinontwerp gemaakt worden en als er vergunningen nodig zijn moeten deze aangevraagd worden. Zodra het ontwerp gemaakt is en de randzaken geregeld zijn kan er gestart worden met de aanleg van uw nieuwe tuin. Van het aanschaffen van de materialen tot het afvoeren van het afval; onze hoveniers houden zich aan de gemaakte afspraken en regelen alles van begin tot eind voor u.

Onze werkzaamheden

Als hoveniersbedrijf zijn wij zeer veelzijdig en bieden wij u een totaalpakket als het gaat om tuinaanleg. U schakelt ons onder andere in voor de aanleg van:

Nadat wij uw tuin hebben aangelegd lopen we samen met u alle werkzaamheden die uitgevoerd zijn bij langs. Ook vertellen we u meer over het onderhoud. Welke beplanting heeft extra verzorging nodig? Hoe kunt u uw gazon het beste verzorgen? Onze hoveniers hebben het passende antwoord en kunnen indien u dat wenst zelfs het onderhoud van uw tuin verzorgen. Ten slotte ontvangt u van ons een opleverdocument, dit document geeft u een half jaar garantie op de door ons aangebrachte beplanting.

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hoveniersbedrijf J.T.A. van Marwijk?

 • Hovenier sinds 1983
 • Milieuvriendelijk
 • Eigen kwekerij

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging