015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Tuinrenovatie in Delft

Eens in de zoveel tijd wil je een nieuwe inrichting voor de woonkamer, keuken of badkamer. Op diezelfde manier moet ook de tuin er iedere zoveel jaar aan geloven. Er zijn ook veel mogelijkheden op het gebied van tuinrenovatie. Je kunt een tuin ophogen, veranderen, verbouwen en opknappen. Je kunt ervoor kiezen een vijver aan te leggen of een hele serie nieuwe bomen te planten. Voordat je echt aan de gang gaat, kun je alles het beste met een ervaren hovenier doorspreken. In Delft en omgeving helpt De vakman u graag met het opzetten van een renovatieplan. Ook voor de praktische uitvoering kunt u bij ons terecht.

Tuinrenovatie met De vakman

Wil je een tuin verbouwen? Geen enkele moeite. Het is wel belangrijk om vooraf een duidelijk plan op te stellen. Wil je bijvoorbeeld een aantal bomen laten kappen moet je hier een professionele hovenier voor inschakelen. Zulk werk is simpelweg te gevaarlijk om zelf te doen. Het kost bovendien erg veel tijd, die je anders beter had kunnen besteden. Ook op andere gebieden van tuinrenovatie is De vakman u snel van dienst. Wij kunnen u adviseren over de beste plantensoorten, de mogelijkheid om verhoogde borders aan te leggen, een (zwem)vijver uit te graven, of een tuinhuisje te bouwen. Zowel voor vrijblijvend advies als praktische problemen kunt u bij ons terecht.

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hovenier Delft?

 • Jarenlange ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Klantgerichte service

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging