Tuinontwerp in Delft

Uw tuinontwerper Stef WentDroomt u al jaren van een nieuwe tuin, maar durft u de stap steeds niet te zetten? Ga dan in gesprek met de hoveniers van Hoveniersbedrijf De Tuin. Wij ontwerpen al jaren tuinen en beschikken over de juiste creativiteit om uw wensen om te zetten naar een prachtig tuinontwerp. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of om een grote achtertuin; wij gaan de uitdaging om uw droomtuin te realiseren graag aan.

Onze werkwijze

Om u zo efficiënt en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteren wij een vaste werkwijze als het gaat om het ontwerpen van tuinen.

1. Kennismakingsgesprek
Er wordt gestart met een vrijblijvend gesprek bij u thuis in Delft. Waarom bij u thuis? Zo kunnen wij alvast een indruk krijgen van de sfeer. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw ideeën en wensen. Daarnaast vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is in uw tuin, zodat u weet waar u aan toe bent. Met de informatie en inspiratie die wij opdoen tijdens dit gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen van het concept.

2. Concept ontwerp + indicatie prijs
Tijdens deze stap bespreken we bij ons op kantoor het concept ontwerp en leggen we de prijsindicatie aan u voor. We lopen alles rustig met u door en beantwoorden uw vragen. Als u bepaalde materialen alvast wilt bekijken is dat mogelijk in onze showroom. Na dit gesprek zetten wij het concept om naar een definitief ontwerp op schaal.

3. Definitief ontwerp + offerte
U zult het definitieve ontwerp samen met de offerte binnen enkele werkdagen van ons ontvangen. Wanneer u akkoord gaat nemen wij contact met u op om de planning van A tot Z met u te bespreken. Denk hierbij aan de startdatum, de dagen waarop wij werken en de oplever datum.

4. Tuinaanleg
Als alles definitief is starten wij met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons inschakelen voor het maken van een tuinontwerp? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.