0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Delft

Tuinontwerp in Delft

Uw tuinontwerper Stef WentDroomt u al jaren van een nieuwe tuin, maar durft u de stap steeds niet te zetten? Ga dan in gesprek met de hoveniers van Hoveniersbedrijf De Tuin. Wij ontwerpen al jaren tuinen en beschikken over de juiste creativiteit om uw wensen om te zetten naar een prachtig tuinontwerp. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of om een grote achtertuin; wij gaan de uitdaging om uw droomtuin te realiseren graag aan.

Onze werkwijze

Om u zo efficiënt en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hanteren wij een vaste werkwijze als het gaat om het ontwerpen van tuinen.

1. Kennismakingsgesprek
Er wordt gestart met een vrijblijvend gesprek bij u thuis in Delft. Waarom bij u thuis? Zo kunnen wij alvast een indruk krijgen van de sfeer. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw ideeën en wensen. Daarnaast vertellen wij u wat er allemaal mogelijk is in uw tuin, zodat u weet waar u aan toe bent. Met de informatie en inspiratie die wij opdoen tijdens dit gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerpen van het concept.

2. Concept ontwerp + indicatie prijs
Tijdens deze stap bespreken we bij ons op kantoor het concept ontwerp en leggen we de prijsindicatie aan u voor. We lopen alles rustig met u door en beantwoorden uw vragen. Als u bepaalde materialen alvast wilt bekijken is dat mogelijk in onze showroom. Na dit gesprek zetten wij het concept om naar een definitief ontwerp op schaal.

3. Definitief ontwerp + offerte
U zult het definitieve ontwerp samen met de offerte binnen enkele werkdagen van ons ontvangen. Wanneer u akkoord gaat nemen wij contact met u op om de planning van A tot Z met u te bespreken. Denk hierbij aan de startdatum, de dagen waarop wij werken en de oplever datum.

4. Tuinaanleg
Als alles definitief is starten wij met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ons inschakelen voor het maken van een tuinontwerp? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606