0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Delft

Vijver aanleggen in Delft

Wilt u uw tuin tot leven brengen? Of zoekt u juist een element dat uw tuin een rustgevend karakter kan geven? Stromend water wordt ook wel beschreven als de ultieme toevoeging om optimaal te kunnen genieten. Denk daarom eens na over de aanleg van een vijver of een mooi waterelement als u uw tuin meer sfeer en karakter wilt geven.

Onze hoveniers helpen u graag met het maken van de juiste keuze als het gaat het toevoegen van water aan uw tuin. Wij bieden u onder andere de mogelijkheid om een Japanse waterpartij aan te laten leggen, maar ook als u op zoek bent naar een speelse vijver met fontein bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor bestaande en nieuwe tuinen

Of u nu een compleet nieuwe tuin door ons laat ontwerpen of uw bestaande tuin een nieuwe uitstraling wilt geven; wij zijn de specialist in Delft voor het verwerken van water in uw tuin. Onze hoveniers kunnen aan de hand van uw ideeën en wensen een passend voorstel opstellen voor de aanleg van een vijver. Van prachtige natuurlijke vijvers tot moderne water elementen, bij ons is het allemaal mogelijk. In onze galerij kunt u een aantal voorbeelden bekijken van de door ons aangelegde vijvers.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606