015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Vijver aanleggen in Delft

Wilt u uw tuin tot leven brengen? Of zoekt u juist een element dat uw tuin een rustgevend karakter kan geven? Stromend water wordt ook wel beschreven als de ultieme toevoeging om optimaal te kunnen genieten. Denk daarom eens na over de aanleg van een vijver of een mooi waterelement als u uw tuin meer sfeer en karakter wilt geven.

Onze hoveniers helpen u graag met het maken van de juiste keuze als het gaat het toevoegen van water aan uw tuin. Wij bieden u onder andere de mogelijkheid om een Japanse waterpartij aan te laten leggen, maar ook als u op zoek bent naar een speelse vijver met fontein bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor bestaande en nieuwe tuinen

Of u nu een compleet nieuwe tuin door ons laat ontwerpen of uw bestaande tuin een nieuwe uitstraling wilt geven; wij zijn de specialist in Delft voor het verwerken van water in uw tuin. Onze hoveniers kunnen aan de hand van uw idee├źn en wensen een passend voorstel opstellen voor de aanleg van een vijver. Van prachtige natuurlijke vijvers tot moderne water elementen, bij ons is het allemaal mogelijk. In onze galerij kunt u een aantal voorbeelden bekijken van de door ons aangelegde vijvers.

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hovenier Delft?

 • Jarenlange ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Klantgerichte service

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging