015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Bestrating van de tuin in Delft

Kiest u voor veel groen in de tuin, dan kiest u voor een echte natuurlijke uitstraling. Dat heeft echter ook een keerzijde; het onderhoud. Niet iedereen is een geboren tuinier en daarom is bestrating van de tuin een interessante optie. Met betrekking tot die bestrating is ook steeds meer mogelijk, waardoor uw tuin een stijlvolle uitstraling behoudt, maar u hier minder omkijken naar heeft. Ook meer variatie in de tuin kan een overweging vormen voor het bestraten van de tuin. De aanleg van bestrating in de tuin vraagt om vakmanschap, waardoor verzakkingen of een gebrekkige afvoer van het water geen kans maken.

Zowel voor inspiratie in, als het plaatsen van bestrating in Delft bent u bij De vakman op de juiste plek. Wij hebben een ruime keuze in moderne en klassieke bestratingsopties; van houten terrassen tot een fraai terras met sierbestrating of een klinkers door het gazon.  Wij garanderen topkwaliteit met een duurzaam karakter. Meer inspiratie omtrent tuinaanleg? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Vakkundige aanleg bestrating in de tuin

Voordat wij een terras aanleggen in uw tuin in Delft, zorgen wij voor een helder plan. Alle onderdelen van de tuin dienen optimaal aan te sluiten en daarom is het bemeten van de tuin erg belangrijk. Daarnaast maakt u de keuze uit één van onze tientallen materiaalsoorten. Zo krijgen uw wensen vorm in het tuinbestratingsplan en realiseren we voor u de droomtuin.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bestrating in uw tuin of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact op met ons.

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hovenier Delft?

 • Jarenlange ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Klantgerichte service

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging