015 - 799 90 11

Uw hovenier in Delft

Boomstronk verwijderen in Delft?

Na de verwijdering van een boom kiest men er soms de boomstronk te bewaren. Dit is namelijk minder arbeidsintensief en het geeft de tuin een natuurlijke uitstraling. Niet iedereen is echter blij met een boomstronk en met name wanneer u wilt kiezen voor een tuinrenovatie of nieuwe beplanting, dan is een boomstronk soms een sta-in-de-weg. Het verwijderen van een boomstronk is echter zwaar werk; vaak komt u hier zelf niet meer aan toe. Daarom verzorgen wij voor u de verwijdering van de boomstronk, inclusief boomwortels, voor het gewenste resultaat. Met name boomwortels kunnen zich flink uitbreiden en professionele verwijdering zorgt zodoende voor het beste resultaat.

Professionele hulp bij boomwortels uitfrezen

Bij het verwijderen van een boom hoeven de wortels niet altijd verwijdert te worden, maar deze wortels kunnen ondergronds doorgroeien. Vaak is een graafmachine nodig om boomwortels uit te graven. Vervolgens verwijderen we alle wortels effectief met een stobbenfrees. Bij het uitfrezen van de wortels worden de wortels middels een freesmachine volledig vermalen. De wortels worden gedood, maar blijven achter in de grond; hier kunnen ze echter niet meer groeien. Het proces dat volgt is wel erg natuurlijk en goed voor uw tuin, want de wortels versterken de structuur van de tuin.

Naast het verwijderen van boomstronken kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor al uw andere tuinkwesties. Wij adviseren u graag over de planten, bomen en coniferen in uw tuin in Delft.

Ons werkgebied

Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

Waarom Hovenier Delft?

 • Jarenlange ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Klantgerichte service

Maak een afspraak!

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 015 - 799 90 11.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

 • Tuinontwerp
 • Tuinrenovatie en tuinbestrating
 • Snoeien, kappen en wortels verwijderen
 • Beplatingsplan opstellen
 • Vijver aanleggen
 • Werkgebied

  Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Nootdorp, Pijnacker, Schipluiden

  Hoofdvestiging