0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Delft

Boomstronk verwijderen in Delft?

Na de verwijdering van een boom kiest men er soms de boomstronk te bewaren. Dit is namelijk minder arbeidsintensief en het geeft de tuin een natuurlijke uitstraling. Niet iedereen is echter blij met een boomstronk en met name wanneer u wilt kiezen voor een tuinrenovatie of nieuwe beplanting, dan is een boomstronk soms een sta-in-de-weg. Het verwijderen van een boomstronk is echter zwaar werk; vaak komt u hier zelf niet meer aan toe. Daarom verzorgen wij voor u de verwijdering van de boomstronk, inclusief boomwortels, voor het gewenste resultaat. Met name boomwortels kunnen zich flink uitbreiden en professionele verwijdering zorgt zodoende voor het beste resultaat.

Professionele hulp bij boomwortels uitfrezen

Bij het verwijderen van een boom hoeven de wortels niet altijd verwijdert te worden, maar deze wortels kunnen ondergronds doorgroeien. Vaak is een graafmachine nodig om boomwortels uit te graven. Vervolgens verwijderen we alle wortels effectief met een stobbenfrees. Bij het uitfrezen van de wortels worden de wortels middels een freesmachine volledig vermalen. De wortels worden gedood, maar blijven achter in de grond; hier kunnen ze echter niet meer groeien. Het proces dat volgt is wel erg natuurlijk en goed voor uw tuin, want de wortels versterken de structuur van de tuin.

Naast het verwijderen van boomstronken kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor al uw andere tuinkwesties. Wij adviseren u graag over de planten, bomen en coniferen in uw tuin in Delft.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606