0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Delft

Boomverzorging in Delft

Bomen bepalen voor een groot deel de sfeer van uw tuin. Een volwassen eik of kastanje kan enorm veel invloed uitoefenen, en ook kleinere bomen leveren al snel een belangrijke bijdrage. Boomverzorging is dus niet iets dat je over het hoofd moet zien. Takken moeten worden gesnoeid, ziektes behandeld, en eventueel moet de boom ook worden gekapt. In Delft en omgeving kunt u bij de door ons aangedragen professional terecht voor alle facetten van boomverzorging.

Boomverzorging door de door ons aangedragen professional

Bomen kunnen eigenwijs zijn. Takken die over uw huis groeien, andere planten ongewild in de schaduw zetten, wortels die onder het terras groeien en de tegels omhoog drukken – het kan allemaal voorkomen. Met een professionele hovenier kunt u al dit soort problemen snel verhelpen. Wij kunnen inschatten of uw boom last heeft van een ziekte, of, wanneer en waar er takken moeten worden gesnoeid, en hoe je het beste grote wortels kunt verwijderen. Zeker in het geval van een grote boom is het simpelweg te gevaarlijk om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606